Indulás!!!

Kedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a blogomban!

Dóra Géza

Régóta érlelődő folyamat fontos állomása érkezett el a mai napon, amikor is úgy döntöttem, hogy blog-írás formájában teszem közzé gondolataimat, észrevételeimet egy (vagy több, de mindenképpen egymáshoz kapcsolódó) témában.

A fő téma a fakivágás, ezen belül is a városi, úgynevezett veszélyes fák kivágása, valamint a fahulladékok újrahasznosítása, és a fa alapú megújúló-energiatermenlés körül fog forogni.

Emellett fontosnak tartom, hogy egy honlapra ellátogató érdeklődő, találjon hiteles információt a honlapot üzemeltető cég (vagy cégtulajdonos) motivációiról, szemléletéről stb.

Lehetőleg valami eredeti, és őszinte forrásból, amiből jobban megismerhető az adott személy valódi karaktere, mint az általában kínos precizitással megszerkesztett „rólunk”, vagy „magunkról” menüpontok szövegéből…

Régebben olvastam több hiper-szuper internetes marketing-tanácsadó cég honlapján, hogy mi a tuti… meg, hogy mi nem az…

Ami persze nekem (mint a témában járatlan zöldfülűnek) hasznos volt, hiszen a kevés tudás is jobb, mint a semmi…

Aztán gondoltam, milyen jó ezeknek a marketing-tanácsadóknak, legalább a szaktudásuk egy részét át tudják adni másoknak. „Ingyen.”

Igaz minden szaktudás letöltése regisztrációhoz kötött, meg ellenállhatatlan, és kihagyhatatlan, „csak most” szuperakciós ajánlatokat is tartalmaz, de hát a marketing, az marketing…

Szóval azon gondolkoztam, hogy adhatnék valami hasznosat valakinek (vagy mindenkinek) úgy, hogy nekem se legyen ettől kevesebb.

Aztán rájöttem!

A favágás és egyéb ahhoz kapcsolódó (fahulladék hasznosítás, fatüzelés, stb.) területeken bőven van annyi tudásom és tapasztalatom, ami nagyon hasznos lehet egy laikusnak, nekem meg semmibe nem kerül (kivéve azt a kis időt, amíg pár sorban leírom… de azt örömmel teszem, mert jobb adni, mint kapni...).

Úgyhogy (ahogy egy kedves ismerősöm mondaná):

… kapcsolódjatok be és kapcsolódjatok ki, vagy fordítva.

Folytatás a következő bejegyzésben…